Plaćanje i isporuka

  www.motogume.rs je on-line servis koji Vam je na raspolaganju u sklopu DELTICOM OE SRL- OGRANAK U NOVOM SADU, Srbija.

  Sve cene na našem sajtu iskazane su sa PDV-om (uključuju porez).

  Mi smo pojednostavili kupovinu guma . Uštedite vreme i novac, a mi ćemo Vam dostaviti gume na adresu.

  Izaberite između dve vrste isporuke:

  1. Isporuka guma do Vaših vrata. Gume isporučujemo na adresu na koju šaljemo i fakturu.
  2. Gume mogu biti isporučene i na drugu željenu adresu. U tom slučaju, navedite adresu za isporuku i lice ovlašćeno da preuzme gume u Vaše ime.

  Uobičajno vreme isporuke je između 7 i 10 radnih dana. 90% naših naloga se isporučuju u toku 10 radnih dana ( UPOZORENJE! Vreme isporuke zavisi od raspoloživosti guma na lagerima).
  Ako imate pitanja u vezi sa rokom isporuke, kontaktirajte nas na motogume_rs@delti.com .

  Cene uključuju PDV i troškove dostave u Srbiji.

  Načini plaćanja

  • Plaćanje pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbe kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini.

  • Plaćanje platnim karticama. Jednostavno plaćanje platnim karticama. Primamo Visa , MasterCard, Maestro, American Express. Ovaj način plaćanja podrazumeva da se nakon potvrde porudžbenice sredstva rezervišu na Vašoj kartici. Nakon što sredstva bivaju rezervisana, a roba bude otpremljena i poslata kurirskom službom, novac će biti naplaćen sa platne kartice. Očekivani period otpremanja paketa je u roku 2 radna dana, u slučaju kada su gume dostupne na lageru. 
  • Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije na taj dan. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.
  • Putem bankarskog transfera.. Uplatite novac na račun koji je naveden u fakturi. Porudžbenicu obrađujemo po prijemu uplate. Naši Bankovni detalji su:

   Bankovni račun:

   OTP banka Srbija a.d. Novi Sad - Delticom OE SRL ogranak u Novom Sadu
   Broj računa:
   RSD: 325-9500500206300-59

   

  Naša adresa:

  DELTICOM OE SRL- Ogranak u Novom Sadu
  Sentandrejski put 117g
  21000 Novi Sad
  Srbija
  Telefon: 0800 300 119 (pon-pet 07-21h)


  *Molimo Vas da kupljene artikle ne šaljete na gorenavedenu adresu, iste nismo u mogućnosti da preuzmemo. Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem e-maila na motogume_rs@delti.com i mi ćemo sve artikle preuzeti na Vašoj adresi o našem trošku.

  Koristimo kolačiće. Korišćenjem ove veb stranice slažete se da ih koristite.
  OK